Stillingsutlysning: Frivillige til Folkeakademiet Kultursjov

Om oss
Folkeakademiet Kultursjov er en frivillig organisasjon som er opptatt av et levende kulturliv, demokrati og kunnskap. Vi har arrangementer i Nordre Follo og Oslo.  Skaperkraften som ligger i utøvende kunstformer som dans, musikk, kunst og litteratur er givende å jobbe med. Vi har gode kontakter innen kulturlivet, og kan være behjelpelig med å skaffe underholdning til private og offentlige arrangement.

Kultursjov er også hjem for en vokalgruppe som består av seks kvinnelige utøvere. De opptrer ofte som solister, men liker også å synge flerstemt ny nordisk pop- og visemusikk. Vi er også hjem for en allsangleder og pianist, og arrangerer jevnlige allsangtreff.

Vi søker frivillige

Vi ønsker å styrke vår frivillige stab, og inviterer engasjerte enkeltpersoner i aldersgruppen 25 til 70 år til å bli en del av Folkeakademiet Kultursjov. Vi ser etter dedikerte enkeltpersoner som har lyst til å gjøre en innsats og bidra innenfor norsk kulturliv. Vi har behov for frivillige som kan sitte i styret og bidra både på våre arrangement og til administrativt arbeid. Videre søker vi personer som kan hjelpe oss med å oppdatere og vedlikeholde våre websider. Vi har også behov for en person som kan være med og avlaste innenfor regnskap.

Vi fordeler oppgaver i styret etter evne og kompetanse. Det finnes alltid noe å gjøre.
Vi har plass til to nye styremedlemmer og et varamedlem. Vi betaler honorar til styremedlemmer en gang i året.

Kvalifikasjoner

  • Engasjement for norsk kulturliv, spesielt innen musikk.
  • Evne til å samarbeide og bidra konstruktivt i et team.
  • Erfaring med administrativt arbeid eller interesse for styrearbeid.
  • Datakompetanse for redigering av nettsider. (opplæring blir gitt)
  • Erfaring med regnskapsføring er en fordel.

Hvordan søke:
Søknad sendes innen 15. februar. Legg gjerne ved en CV. Gi en kort beskrivelse av din interesse og eventuelle erfaring innen kulturlivet og send til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Merk e-posten med "Frivillig søknad - Kultursjov" Ønsker du mer informasjon kan du kontakte styreleder Anita Strømkvist på tlf 90 12 45 46

Vi ser frem til å ønske nye frivillige velkommen til Folkeakademiet Kulturs

 

Søknad etter friviligejov!

Søk