Stikk innom, få noe varmt og drikke og lytt til vakker og litt spennende musikk og dans.

Søndag 12. mars åpner vi dørene kl. 17.30.
Markus scene finner du i 2. etg. i Schwensensgt 15. på St. Hanshaugen.
Vi inviterer til lett kulturservering med danser fra KiO, viser, pop og klassisk sang. Musikkakopagnement på gitar, cello og flygel. 

Kultursjov Artistkor har sin første konsert - de synger ny norsk popmusikk men på søndagen krydrer de litt med Billie Eilish også. When The Partys Over er en favorittsang og fremføres acapella med improdanser. Morsomt å oppleve samspillet mellom kor og danser.

Sangerne i koret opptrer sammen med solister, og i flere kor og gruppesammensetninger.  Scroll deg nedover for artistinformasjon.   

Artist 0 EmilieEmilie Hellum

Er musikalsk leder for koret og klassisk sanger. Litt skuespilleri liker hun også å by på. På konserten vil hun presentere to klassiske kvinnesangere -  fra en tid da det å være kvinnelig komponist og sanger ikke ble sett på som like verdifullt som det å være en mannlig komponist. 

Vi gleder oss til å høre utdrag fra Emilies 8. mars konsert  "Klassiske kvinners Kamp.. 
Emilie synger 1. sopran i Artistkoret. 

 

 

 

Artist 2 Marie LemmeMarie F. Lemme

 Vi er glad for å ha med oss "up and coming" sanger og låtskriver Marie. Hun jobber for tiden innen flere ulike sjangere, som for eks. jazz, pop og rock. Marie har akkurat vært på en turne i Norge med bandet sitt fra NMH. 
Marie forteller at hun i tillegg til å spille konserter, skrive musikk og jobbe som musikkpedagog går siste året på Norges Musikkhøgskole med hovedinstrument jazzsang. Marie er en solid 2. alt i Artistkoret. 

 

 

 
Artist 3 Tina MarieTina-Marie F. Strømkvist

Tina- Marie går på Høgskolen i Kristiania, der tar hun en batchelor i Låtskriving og Produksjon.  Hun jobber nå mot å utgi sin første EP.  Hun synger, spiller, skriver og produserer alt selv.

Musikken hennes kan best beskrives som mørk pop med store strykearrangement. 
Flott at hun blir med oss på konserten på Markus. 

Tina-Marie er også cellist og studiomusiker, hun har spilt på albumene til Elsie Bay, Ramon og Resa Saffa Park for å nevne noen. Tina-Marie synger 2. sopran i Artistkoret. Anita Marie Arisland 

Vi gleder oss til å presentere Anita som er en spennende danser vi har samarbeidet med på flere konserter det siste året. Hun er utdannet som profesjonell danser ved Norges Dansehøyskole i Oslo.
På konserten vil hun blant annet danse til flerstemt acapella. Vi gleder oss til å oppleve de to utrykksformene i  et kunstnerisk samspill.
Artist 1 Anita danser

 

 

Artist 6 Kristiane SandeKristiane Sande

Vi er glad for å ha med oss Kristiane. Hun har vært en aktiv korsanger i Kultursjov Konsertkor og vokalgruppe i snart to år.  Hun har sin sangerutdannelse fra Bårdar Musikkteater. Gjennom det siste året har vi virkelig oppdaget Kristiane som solist. 

På konserten vil hun covre Susanne Sundførs Secret Lover.  Vi gleder oss til å høre!
Kristiane synger 2. sopran i Artistkoret. 

 

 

 

 

 

Artist 5 pianistSVANES

Ida er godt kjent i Kultursjov. Hun har sy+unget i Konsertkor og vokalgruppa siden vi startet opp i 2020. I mai 2022 arrangerte vi slippkonserten for hennes nye album Blue and Green på UHØRT på Strøget. Det ble en fin opplevelse så vi hadde også en konstrtur til Spjærøy kirke på Hvaler. 
Ida er klassisk utdannet gitarist og spiller og synger for det meste egen musikk. Hun har høyskoleutdannelse fra Sverige og har turnert i Norden.

På konserten får vi gjenhør med Ida og koret som synger et par av låtenen fra Blue and Green. Vi setter også inn både cello, flygel og bli ikke overrasket om vi slipper inn en trekkspiller også.
Ida presenterer også en nyskrevet låt på norsk. En aldri så liten urpremiere. 
Ida synger 1. alt i Artistkoret. 

 

Artist 4 SVANESKatrine Heiseldal

Pianister er viktige mennesker. Vi er fornøyd over å ha med oss Katrine, som er en av de to pianistene vi pleier å samarbeide med. 
Katrine er utdannet klassisk pianist og vi er glad for å stille flygelet til hennes disposisjon.

Hun vil akkopagnere kor og solister på konserten, det kommer til å bli fint.


Ja - for du kommer vel på konserten?
Fri entre` og lett servering, lager en fin avslutning på helgen 12. mars. 

 

 

 

Søk