anitaStyreleder/Daglig leder.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anita er Ideskaper og daglig leder. Det  betyr at hun initierer, og har ansvar for gjennomføring av Kultursjov aktiviteter. Dette i samarbeid med styrets fagpersoner når det er naturlig. Hun er ansvarlig for den daglige driften og koordinerer også musiker- og artistformidlingen.
Anita har sin faglige utdannelse fra handel og markedsføring.

Hun er valgt inn i Styret for Folkeakademiet Viken pr mars 2021. 

Anita har jobbet tett på kulturlivet de siste 12 årene. Mange kjenner henne gjennom Norges Korforbund som  kontaktperson for korene og prosjektleder for en rekke kurs og store konsertproduksjoner i Oslo og Akershus. Hun har også god erfaring fra kulturliv og forskjellige produksjoner i privat regi.  

Før tiden i Korforbundet jobbet Anita som Marked- og salgsansvarlig i American Travel Service. Der la hun blant annet opp USA-reiser og konsertturneer for historielag og kor. Spesielt populær ble reisene til det norske Amerika og  "Rythms of the South". Sistnevnte gikk til Nashville, Memphis og New Orleans. 
Hun har også flere års erfaring som markedsassistent hos THORN Norge AS. 
Alt i alt en god kombinasjonspakke med erfaring, som kommer godt til nytte som daglig leder i Folkeakakademiet Kultursjov.