Kultursjov Artisteri er opptatt av å finne deg som har lyst til å være med og skape fin sang, musikk, dans, fortellinger, og lage fine scenenopptredener i Oslo og Viken.  Følg Kultursjov Artisteri på Facebook. 

Et naturlig samlingspunkt for sangere er FREYA - vår nye vokalgruppe på Kolbotn.
(15 minutter med toget fra Oslo)  

Har du lyst å bli med i en vokalgruppe, alder 22- 42 år som synger ny pop- og visemusikk?
Send oss en mail, fortell litt om deg selv. Har du sunget i kor eller prøvd deg som solist? Kan du noter, eller er du kanskje god på gehør.

Kontakt oss -  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - så sees vi plutselig på Øvingshotellet 10. juni kl. 18.00

Vi samarbeider med artister og andre dyktige musikere. Vil nevne pianist og korarrangør Sverre Tollefsen Laupstad som er rå bra på å skrive korarrangement.

Vi er åpne for solistinnslag på våre konserter, da er det moro å lage korarr slik at de andre i vokalgruppa Freya kan være med å kore på låta du eventuelt velger å synge. 

Ved å være med i Freya får du god scenetrening - men ikke alle liker å synge solo. Vi er i utgangpunktet ute etter deg som har lyst til å synge i "koret". Men ved å synge i vokalgruppa byr det seg også flere muligheter. 

 

4 bilder i sirkel ansikter

Foto: Marti Cee - Ingeborg Jenny Groseth, Strøm, Svanes 

Vi ønsker musikere, dansere og kunstnere velkommen til Kultursjovs artisteri
Tanken er å få frem det beste av hverandre til å gjøre noe fint sammen på scenen. Det være seg via dans og/eller kunst. Er du kunstner kan for eks.ditt talent være å designe scenen. Tegner eller maler du, viser vi gjerne bildene dine frem i konsertlokale når dette er mulig. Eller hvis om det passer seg slik - som en del av scenekulissene. Er du flink med sminke eller syr du? Kom til oss - så kan vi fort ha det gøy sammen.

Inspirasjon og ny læring får vi fra alle de dyktige musikk- og kulturfolk vi samarbeider med.
På bildet øverst på fanen ser du noen av dem.
Fra venstre: Julie Kleive, Torgrim Mellum Stene (Kløverknekten), Ine Hoem, Andrea Dybvig, Sverre Tollefsen Laupstad, Emilie Hellum

Kultursjov Artisteri er pr i dag for det meste et musikalsk samarbeide. Vi holder døra åpen for flere sjangre. Fortell om din sang, musikk, kunst, danseform, bokprosjekt og ta kontakt så ser vi hva som kan være mulig.

Send en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortell litt om deg selv.  


Søk