Folkeakademiet Kultursjov lanserer Freya Vokalis
freya adVi er fire sangere i alderen 22 - 42 år, vårt femte medlem er vår syngende musikalske leder på 24 år, Emilie Hellum. Denne besetningen har sunget sammen siden februar 2024. Vi jobber ennå med å finne hverandres stemmer og harmonisere på en god måte. Siden vi kun har en til to fellesøvelser i måneden tar vi ansvar for å øve hjemme. Vi tilrettelegger med lydfiler. 

Er du under 26 år legger vi ekstra godt til rette for at du skal trives
Du betaler ikke noe for medlemskap eller deltagelse på seminarer med kjente sangpedagoger.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     

Har du lyst å utvikle din egen sangstemme sammen med oss?
Vi er ambisiøse og tar inn kjente instruktørerer/dyktige sangpedagoger. Til høsten har vi booket Benedikte Kruse, som er sanger i vokalgruppa PITSJ, og i trioen Små Grå, der de virkelig leker med vokalkunst. 

Vi er åpen for at sangerne i Freya kan gjøre solonummer, og bytter gjerne på å kore for hverandre. Solistroller er 100% frivillig. 


Repertoar
-  ny pop- og visemusikk fra kjente, for det meste norske artister. Men vi tar også inn utenlandske "gjester". Akkurat nå lurer vi på om vi skal få arrangert Susanne Sundførs siste låt, eller en fra Taylor Swift. Blir du med oss videre, er du med på å stemme neste nye låt inn på repertoaret til høsten.

Vi har et stort repertoar som den nye vokalgruppa kan plukke låter fra.  Se artistutvalg her. 


freya

Har du lyst til å bli med i Freya Vokalis?
Meld deg på til en uformell stemmeprøve 11. juni kl. 18 på Kolbotn.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortell litt om deg selv, som korsanger eller/og solist. 

Youtube klippene er fra våre tidligere prosjekter med Artist og Konsertkor.
NÅ er det vokalgruppe som gjelder. Bli med!

Søk