Folkeakademiet Kultursjov lanserer Artistkoret
Tilrettelegges for sangere som ønsker synlighet og erfaring på sceneproduksjoner - samt jobber mot egen sanger- og artistkarriere. Vi tar også inn gode selvstendige korsangere.  Se meny for Artistkoret

Det betyr at vokalgruppa som øvde ukentlig med dirigent ikke lenger er aktiv.
Noen av sangerne herfra er med oss videre i Artistkoret. Hovedforskjellen er at vi nå kun øver med dirigent en gang i måneden. Sangerne må ta mye eget ansvar for innlæring av repertoaret.  

Vokalgruppa og Konsertkoret gjorde to fantasisk bra konserter i Kolben Kulturhuset høsten 2022.  "Unge Musikkhjerter" var et tverrfaglig konsertsamarbeid med mange unge sangee og musikere pluss artisten Resa Saffa Park. 

opptak fra vokalgruppas konsert 3. nov. 22 

Freya - nytt damekor!
Vi søker 20 sangere som skal synge musikk fra kjente nordiske artister. Sjangeren blir pop- og vise, gjerne jazz hvis vi får det til og med et innslag av folketoner.  Vi må ha med oss noen Abba låter, det er jo så morsomt å synge. Erik Bye og Cornelis Wreesvijk er også nordiske bautastener innen musikk. Den nye Vegvisir filmen kom med flott musikk, vi ønsker å inkludere litt nordisk urkraft, dette skal vi snakke nærmere om med vår nye dirigent. Når vi finner han eller henne. Mye musikalsk moro - tenk dere hvilket flott korarrangement vi kan lage til Vegvisir låta. Her sunget av Helene Bøkslo. 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for det nye koret så holder vi deg oppdatert

Søk